>   В тазгодишното издание на “Bluess&Jazz Blagoevgrad ще участват големите

...
>   В тазгодишното издание на “Bluess&Jazz Blagoevgrad ще участват големите
Коментари Харесай

Общината с богата програма и много изненади за жителите и гостите на града до края на март

>
   В тазгодишното издание на “Bluess&Jazz Blagoevgrad " ще вземат участие огромните имена на блус и джаз музиката Йълдъз Ибрахимова и Влатко Стефановски. Към тях ще се причислят Лъчезар Кацарски Бенд, Милчо Левиев Бенд, Васко Кръпката и София Блус Бенд и международно известната и надарена Кели Ръкър.

   Преди четвърто издание на “Bluess&Jazz Blagoevgrad " жителите и гостите на града ще имат опция да се насладят на театралното изкуство. На 16 март от 19:00 часа, в зала " Яворов “ актьорите от Независим спектакъл ще показват постановката " Морска сол “. За настроението на феновете ще се погрижат Милена Маркова-МАЦА, Добриела Попова, Асен Блатечки, Алексей Кожухаров. Автор на постановката е Емил Бонев. За сценографията и костюмите се грижат Елена Иванова и Ралица Русева.

   На 27 март от 19:00ч. в зала " Яворов “ ще бъде показана " Истината “. Представление на Драматичен спектакъл " Стефан Киров ". В функциите ще влязат Таня Йоргова, Иван Бърнев, Мария Сапунджиева, Ивайло Гандев. Преводът е на Снежина Русинова- Здравкова, режисьор е Борислав Чакринов, а костюмите са на Мартина Варийска.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР